HTML

Ismerd meg Önmagad!

életvezetési konzultáció, depresszió, önbizalmi és párkapcsolati gondok ELÉRHETŐSÉGEM: +36-70/7707-512 arpad.szokolai@gmail.com

Üdvözöllek!

2010.10.06. 20:50 Szokolai

Üdvözöllek Kedves Olvasóm!

A blog, amelyet most olvasol érdekes és főképp emberi témákkal foglalkozik: hogyan vagyunk mi a világban, hogyan van a világ körülöttünk, és mi mindenen múlik a kényes egyensúly, amely a boldogsághoz annyira fontos?

Szándékom szerint olyan nézőpontot kínálok Neked, amelyben a pszichológia mint tudomány és a hétköznapi emberi gondolkodás kapcsolódik össze. Választ keresünk nem csak az Élet nagy kérdéseire, de az olyan – elsőre  - kevésbé fontosnak tűnő felvetésekre is, mint hogy hogyan legyen jó a kapcsolatom az édesanyámmal, vagy mi lehet a párom fejében, amitől félreértjük egymást?

Igyekszem érdekesen és tömören megmutatni mindazt, amit és ahogy én tudok a világunkról, és remélem, hogy különleges élményekkel gazdagodunk mindannyian! Én ezen leszek, Kedves Olvasóm, és remélem, hogy Te pedig visszatérő látogatóm leszel, hogy együtt járjunk az úton a görögök bölcsességétől vezérelve:

“Ismerd meg önmagad!”

Minden jót és sok lelkesedést kívánok ehhez!

Szokolai Árpád

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szokolai.blog.hu/api/trackback/id/tr502351644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása